Bel ons voor al jouw vragen: +3250820559 Beschikbaar van 10u tot 18u via chat.

Schommelstoelen

Er zijn 17 resultaten gevonden

Prijs

Lengte

Diepte

Hoogte

Garantie

Korting

Materiaal

Levertijd

Meer info over schommelstoelen

Schommelstoel kopen

Ah, de goede oude herinneringen van vroeger wanneer jouw grootmoeder of moeder was aan het breien in een gezellige schommelstoel. Het klinkt misschien een beetje old fashioned maar steeds vaker krijgt een schommelstoel een plaatsje in de woonkamer, slaapkamer of babykamer. Bij Meubis helpen we jou om je vintage of moderne schommelstoel te vinden die past bij jouw interieur.

Schommelstoel voor de tuin of babykamer

Even genieten in een schommelstoel met een drankje kan wonderen doen. Hoewel de schommelstoel van jouw grootmoeder waarschijnlijk wat ouderwets en versleten is, zijn er genoeg moderne schommelstoelen te vinden met of zonder armleuning voor het beste zitcomfort. Ideaal om je kleintje te troosten of om in de tuin te zitten met een briesje en je favoriete boek.

Schommelstoel van stof, hout of rotan

Zin om wat sfeer in je woonkamer, slaapkamer, babykamer of tuin te brengen? Leun gezellig achterover en dommel gezellig weg in jouw comfortabele schommelstoel. Voor eender welke interieurstijl, er bestaan schommelstoelen uit stof, hout of rotan zodat jij altijd kan genieten.

Wil je levering in een ander land dan Nederland, ga dan naar: