Verzendopties

Meubis is dé meubelwinkel voor iedereen. Waar je ook woont, je kan gerust online bestellen en wij leveren gratis. Niet alleen Vlaanderen, maar we leveren gratis in heel de Benelux en Frankrijk (uitgezonderd bepaalde regios en departementen).

Gratis bezorging op gelijkvloers

Levering is gratis in België, Nederland, Frankrijk (uitgezonderd bepaalde regios en departementen) en Luxemburg. Standaard leveren onze chauffeurs enkel op gelijkvloers. Als de meubelen wel gebracht moeten worden naar een andere verdieping, dan is het best om enkele gespierde mannen te vragen die u daarbij kunnen helpen.

Welke verzendopties kun je kiezen?

Bij bestellen kan je zien welke verzendopties je vandaag kunt kiezen. We hebben ze hieronder voor je op een rijtje gezet.

  • Gratis levering op gelijkvloers
  • Liftservice
  • Ophalen in de winkel

Liftservice

Levering nodig op een ander verdiep? Kies dan voor de liftservice. We werken samen met enkele vaste partners in België. Voor een vast bedrag van € 120 voorzien wij een liftservice voor je. Wij zullen het noodzakelijke doen om alles vlot te organiseren, zodat de liftservice aankomt op hetzelfde moment als onze chauffeur.

Een liftservice bestellen doe je hier.

Heb je nog vragen? Aarzel niet ons te contacteren.

Contactformulier

Wil je levering in een ander land dan Nederland, ga dan naar: