Kledingkasten

Prijs

Lengte

Diepte

Hoogte

Korting

Materiaal

Levertijd

Meer info over kledingkasten

Bespaar plaats in je kledingkast

We kennen het allemaal, de kledingkast waar veel te veel in zit waardoor je je sokken niet meer terug vindt en er door moet graven om je favoriete jurk terug te vinden. Een kleine tip is om combinaties te maken en deze samen op te hangen om plaats te besparen. Zo heb je altijd een overzicht op je outfits als je gehaast bent of naar een feestje moet.

Stijlvol en praktisch

In een grote kamer kan je een moderne kledingkast met draaideuren kiezen om de kleren van je gezin in op te bergen. Liever iets kleiner om je persoonlijke haute couture kledingcollectie te organiseren? Misschien past een rustieke kast met schuifdeuren bij jou. Verschillende maten, materialen, legplanken en soorten deuren zorgen ervoor dat je kledingkast aangepast is aan je noden en de beschikbare ruimte.

Bekijk ook de praktische aspecten van je kledingkast. Als je een kast deelt met je partner zorgen twee hangrekken er voor dat jullie kleren elke een plaatsje hebben. Heb je een grote schoenencollectie? Een dressing met veel vakken is daar een oplossing voor. Er zijn dus veel mogelijkheden met dit veelzijdig meubelstuk, maar welke kledingkast past nu bij jou? 

Wil je levering in een ander land dan Nederland, ga dan naar: