Santander

Een trouwe partner om je woondromen waar te maken.

Stiekem zijn we allemaal ongeduldige wezens. Kan je niet wachten tot de nieuwe eetkamer maar heb je net iets te veel uitgegeven op die reis vorige maand? Ook daarop vinden we bij Meubis een oplossing: betalen op krediet. Samen met Santander vinden we de ideale oplossing voor jouw aankoop. Zo hoef jij niet langer te wachten!

Het is belangrijk om voor alle zekerheid bij de aanvraag volgende documenten mee te brengen voor een vlotte verwerking:

  • Je identiteitskaart
  • Je bankkaart
  • Je laatste 3 loonfiches (voor aanvragen onder 2500 euro is dit niet altijd nodig)

“We kijken graag samen met jou voor een gepaste kredietoplossing om je droominterieur aan te kopen. Met Santander hebben we hiervoor de perfecte partner.”

Samaras Dimitri, Zaakvoerder

Wettelijke bepalingen

* Kredietvorm : kredietopening van onbepaalde duur onder voorbehoud van aanvaarding van uw kredietaanvraag door Santander Consumer Finance Benelux B.V., kredietgever, Belgisch bijkantoor te Guldensporenpark 81, 9820 Merelbeke met maatschappelijke zetel te Winthontlaan 171, NL-3526 KV Utrecht.

Kredietbemiddelaar (agent in nevenfunctie): winkeluitbater.

Voorbeeld: voor een kredietopening van  onbepaalde duur van 1400 EUR met een looptijd van 43 maanden bedraagt het jaarlijks kostenpercentage (JKP) 12,42% (variabele debetrentevoet 11,09% en 0,10% kaartkosten per maand van het openstaand kapitaal), 

de maandaflossing 80 EUR met vervolgens dalende maandbedragen en het totaal terug te betalen bedrag 1642 EUR.

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.

Heb je nog vragen? Stel ze hieronder alvast gerust via mail.

Contactformulier