Over ons

Ben je benieuwd naar de gezichten achter jouw favoriete meubelzaak? Kom gerust met ons kennismaken in de showroom in Maldegem! Meubis is een jong en gemotiveerd team dat wonen voor iedereen betaalbaar wilt maken.

Ontstaan in 2010 

Als specialist in het aanbieden van goedkope en kwalitatieve meubelen gaat Meubis elke dag tot het uiterste, en maken we wonen echt betaalbaar sinds onze oprichting in 2010. Van eet- tot slaapkamers tot het inrichten van je nieuwe bureau of horecazaak, wij hebben het allemaal. Dagelijks breiden wij ons aanbod uit om te voldoen aan de groeiende vraag van onze klanten en in te spelen op de laatste trends. 

Visie

Meubis wil gezellig en kwalitatief wonen toegankelijk maken voor iedereen. Naast de beste prijzen is voor ons de service en het persoonlijk contact een onmisbare schakel in het creëren van je persoonlijke leefwereld en interieur. Alle functionele meubelen die wij voor jou kiezen zijn zo ontworpen dat ze volledig tot hun recht komen in je persoonlijke leefwereld en je interieur je persoonlijkheid uitstraalt. Samen met onze klanten en vertrouwde partners zorgen we ervoor dat we samen de beste ideeën tot een mooie collectie brengen tegen de beste prijs en kwaliteit.

“Alle functionele meubelen die wij voor jou kiezen zijn zo ontworpen dat ze volledig tot hun recht komen in je persoonlijke leefwereld.”

Samaras Dimitri, Oprichter

Waarden

  1. Inspiratie - de klanten inspireren om van je huis een echte thuis te maken.
  2. Vernieuwing - zowel intern (continu verbeteren en optimaliseren van bedrijfsprocessen) als extern (continue uitbreiding van het aanbod en gebruikerservaring)
  3. Klantgerichtheidsamen met ons team helpen we je graag verder met al je vragen.

Ons team van kenners

  • Dimitri is de all-rounder van het team. Hij stelt de collecties samen, stuurt continu het team bij en zorgt ervoor dat alles correct verloopt. Daarnaast staat hij in voor de supervisie op de klantenteams om constant de klantenervaringen bij te sturen en te verbeteren.
  • Kasper is onze expert in het optimaliseren van de klantervaring, marketing en het samenstellen van onze online collectie.

Langskomen?

Ben je benieuwd naar de gezichten achter jouw favoriete meubelzaak? Kom gerust met ons kennismaken in de showroom in Maldegem! Meubis is een jong en gemotiveerd team dat wonen voor iedereen betaalbaar wilt maken.

Bezoek onze winkel op de Koning Leopoldlaan 83 bus 2, 9990 Maldegem. Hier alvast een kijkje binnenin. 

Meer weten?

Contactformulier

Wil je levering in een ander land dan Nederland, ga dan naar: