Bel ons voor al jouw vragen: +3250820559 Beschikbaar van 10u tot 18u via chat.

  • Home
  • Onze partners

Onze partners

Wonen betaalbaar maken, dat is dé missie van Meubis. We gaan dan ook iedere dag tot het uiterste om de beste kwaliteit tegen de beste prijs en service aan te bieden. Om die kwaliteit aan jullie te kunnen garanderen, werken wij samen met bedrijven waarvan we zeker zijn dat ze dezelfde missie hebben en voor 100% kwaliteit kunnen zorgen. Die bedrijven stellen we dan ook met trots aan jullie voor. Bij de keuze voor onze partners kijken we niet enkel naar wie de meest kwalitatieve meubels kan produceren maar ook naar de regio waarin de bedrijven zijn gevestigd. We proberen om zo veel mogelijk met regionale partners samen te werken. Op die manier kunnen we meubelen aanbieden van echte Belgische makelij.

Meubar

Gesitueerd in Aartrijke produceert Meubar een groot scala aan producten. Van woonkamers tot kinderkamers tot slaapkamers. Meubar staat bekend voor tijdloze, kwalitatieve meubelen aan een zachte prijs. Of je nu houdt van modern of landelijk, Meubar heeft een uitgebreid aanbod van verschillende stijlen. Hierdoor maakt Meubar het betaalbaar om je huis stijlvol in te richten naar jouw smaak en dat met kwalitatieve meubels. Ontdek de volledige Meubar collecties die bij Meubis aangeboden worden hier. 

Selectie uit Meubars gamma


Vipack

Vipack is een meubelproducent die zich richt op de specifieke wensen en behoeftes van ieder kind. Het is een Belgische meubelfabrikant die hippe baby-, kinder-, fun- en jeugdkamers in diverse stijlen en kleuren aanbiedt. Dit bedrijf maakt meubelen om de nieuwste trends te introduceren in de kamer van je kind zodat je kind in stijl het leven door kan.

Evan

Evan is een meubelproducent gevestigd in Veurne. Al sinds 1968 staan ze in voor het produceren van kwalitatieve collecties van Belgische makelij. Hun aanbod is voornamelijk gericht op woon- en eetkamers en ze hebben een uitgebreid aanbod in verschillende stijlen. Zoals overeenkomt met de missie van Meubis maakt Evan kwalitatieve meubelen voor een zachte prijs. Benieuwd om te zien welke Evan collecties Meubis aanbiedt? Ontdek hier alle collecties van Evan. 

Selectie uit Evans gamma


Bauwens

Het familiebedrijf Bauwens werd tachtig jaar geleden opgericht door Gaston Bauwens. De fabriek in Beernem produceert ook vandaag nog topkwaliteit in slaapkamers, eetkamers, salons en stoelen. Uw garantie voor Belgische topkwaliteit. Een overzicht van al onze Bauwens collecties kan je hier terugvinden. 


Van Landschoot

Het familiebedrijf Van Landschoot bekommert zich al negentig jaar om uw slaapcomfort. Onze vaste leverancier voor alle slaapkamerartikelen, gevestigd op een boogscheut van onze winkel. Uw garantie voor Belgische topkwaliteit.


Recor 

Recor is een Belgische meubelfabrikant opgericht in 1949 door Rene Corthouts. Recor begon met het verkopen van kwaliteitsmatrassen maar breidde al snel uit met het verkopen van salons, slaapkamers, eetkamers en zitmeubels. Bij recor kan je dus een heel uitgebreid gamma vinden aan producten en dat in verschillende stijlen. Zoals al onze zorgvuldig geselecteerde partners waakt Recor erover om collecties te produceren "die uitblinken met een opmerkelijke prijs-performantie-ratio”. De beste prijs/kwaliteit dus. Een overzicht van alle Recor collecties bij Meubis kan je hier terugvinden. 

Selectie uit Recors gamma


Neyt 

Neyt is een Belgisch familiebedrijf met vestigingen in Beervelde en Lokeren. Al 35 jaar produceren zij kwalitatieve en moderne ‘meeneemmeubelen’. Ze bieden een uitgebreid gamma aan producten aan. Babykamers, tienerkamers, slaapkamers, bureau’s, eet- en woonkamers, Neyt helpt je met de inrichting van bijna heel je huis. 

Selectie uit Neyts gamma


Demeyere

Demeyere is een Frans meubelbedrijf. In 1909 zijn ze begonnen als een craft-bedrijf. Doorheen de eeuw zijn ze uitgegroeid tot een van de grootste meubelexporteurs in Europa terwijl ze vast bleven houden aan hun normen en waarden. Demeyere produceert meubels met vijf kernwaarden in het achterhoofd. Ten eerste willen ze betaalbare meubels aanbieden voor ieders budget. Ten tweede zijn ze trot s op hun lokale, Franse design. Verder garanderen ze een verfijnde en kwalitatieve afwerking van ieder product. Als vierde kernwaarde zorgen ze voor een vlotte levering en logistiek. Ten slotte willen ze meubels aanbieden voor alle stijlen en voor ieders smaak. Een overzicht van de collecties van Demeyere die u bij Meubis kan kopen kan je hier terugvinden. 

Selectie uit Demeyeres gamma


Altoni

Altoni is een Italiaans zetelbedrijf opgericht in 1994 door Pasquale Tricarico. Het bedrijf staat garant voor de meest verfijnde afwerking en de grootste aandacht voor details. Ieder model dat ze op de markt brengen is het resultaat van een zorgvuldig proces van studie, ontwerp en afwerking waarbij ze nauw letten op de huidige interieurtrends op vlak van materiaal en design. Altoni is synoniem voor kwaliteitsleder. Bij iedere lederen zetel wordt nagegaan welk leer het beste past voor het model en zijn functie, dit zorgt voor een unieke zitervaring, iedere keer opnieuw. Ontdek hier de collecties van Altoni beschikbaar bij Meubis. 


Wimex

Wimex is opgericht in 1990 en is een leverancier van betaalbare en kwalitatieve meubels. Ze produceren een zeer uitgebreid gamma van kinder- tot woonkamer en meer. Wimex is gebaseerd in Duitsland en exporteert naar meer dan 50 landen. De afgelopen jaren heeft het Wimex team onder leiding van directeur Ulrich Börger een bovengemiddelde marktonwikkeling gerealiseerd. Een trend die ze in de toekomst enkel maar zullen verderzetten. 

Een selectie uit Wimex' gamma

Wil je levering in een ander land dan Nederland, ga dan naar: