Bel ons voor al jouw vragen: +3250820559 Beschikbaar van 10u tot 18u via chat.

Onze klanten

Ontdek wat onze klanten te zeggen hebben over hun Meubis-ervaring in hun eigen woorden en emoties. Je krijgt een unieke kijk in hun persoonlijke leefwereld en hun interieur waar Meubis deel van uitmaakt en waar deze mensen dagdagelijks in leven.

Eva uit Brugge

Hi! Ik ben Eva - een jonge alleenstaande en trotse moeder van twee dochters. Ik ben bij Meubis terechtgekomen via mijn beste vriendin. Na het bezoeken van de Instagrampagina - waar ik enkele leuke ideeën heb opgedaan - heb ik de site bezocht. Een heel leuke, en makkelijk te gebruiken site met een ongelofelijk groot aanbod aan leuke meubelen tegen een zeer scherpe prijs. Zo heb ik mijn interieur ook kunnen samenstellen. Ik kocht er mijn zetel, eettafel, stoelen en mijn stijlvol bed. Ik was echt onder de indruk van de prijs en de snelheid waarmee ik werd geholpen door de klantendienst. Na 4 weken werd alles geleverd en geplaatst door een echte vakman en na 6 maanden in mijn nieuwe stek besef ik dat ik geen betere keuze had kunnen maken. Ik zou dan ook zeker Meubis aanbevelen aan al mijn vriendinnen, familie en kennissen.

“Ik zou zeker Meubis aanbevelen aan vriendinnen, familie en kennissen.”

Eva V.

Ward en Camille uit Gent

Ik ben Ward Diricks, 30 jaar oud, zelfstandig ondernemer en woon sinds 2,5 jaar in het centrum van Gent. Via mijn onderneming ben ik bij Meubis terecht gekomen, heb ik Meubis ook beter leren kennen en hebben wij ook beroep gedaan op Meubis wanneer wij in ons appartement een Airbnb wilden oprichten. Voor onze Airbnb wilden wij ons interieur volledig vernieuwen en hebben we eigenlijk alles aangekocht. Gaande van een bed, slaapbank, salontafel, noem maar op en alles wat we wouden was ook verkrijgbaar bij Meubis. Het aanbod is ongelofelijk gevarieerd. Een ongelofelijk groot aanbod, wanneer je iets zoekt, zal je alles wel terugvinden. De koopervaring was super, en is heel vlot verlopen. Van het moment dat we ons aanmeldden bij Meubis, tot het moment dat alles afgehandeld. De kwaliteit is super, dit wordt ook telkens bevestigd door onze Airbnb klanten. Ze zijn altijd zeer tevreden over de kwaliteit, en zeggen ook altijd dat het bed en de slaapbank super zijn. Dus de kwaliteit zit echt wel goed. We zouden Meubis zeker aanraden bij vrienden, familie en kennissen. Eerst en vooral, qua kwaliteit zit je super. Anderzijds ken ik Meubis al een beetje en weet ik waar ze voor staan. En met welke passie ze hun job doen. Zo weet je wanneer je bij Meubis terecht komt, je altijd op een goede manier geholpen zal worden.

“Anderzijds ken ik Meubis al een beetje en weet ik waar ze voor staan. En met welke passie ze hun job doen.”

Ward Diricks

Marie-Charlotte uit Oostende

Hi. Ik ben Marie-Charlotte, 26 jaar. Ik ben vastgoedmakelaar aan de kust en ook wonende aan de kust. Ik ben via het internet bij Meubis terecht gekomen. Het aanbod is zeer ruim: alles van stoffen, materialen tot de poten aan de tafels - overal kregen we advies. Online zelf vindt u een heel groot aanbod. Zo ben ik onmiddellijk naar de winkel gegaan. Daar word je heel enthousiast ontvangen. Als er een kleur of stof je niet bevalt tonen ze onmiddellijk boekjes om een leuke kleur te vinden die bij je past. Een hele leuke koopervaring dan. Ook de levering is zeer vlot gegaan, in tegenstelling tot andere winkels werd alles op 6 à 8 weken geleverd. Ik zou Meubis sowieso aanraden, en dat doe ik al! Aangezien ik in de vastgoedsector zit en dus veel jonge en oudere mensen over de vloer krijg die op zoek zijn naar nieuwe meubelen raad ik ze sowieso Meubis aan.

“Aangezien ik in de vastgoedsector zit en dus veel jonge en oudere mensen over de vloer krijg die op zoek zijn naar nieuwe meubelen raad ik ze sowieso Meubis aan.”

Marie-Charlotte

Erwin uit Hillegem

Ik ben Erwin V. uit Hillegem. Sinds kort hebben we een tweede verblijf in De Panne. En in het kader daar van hadden we een hele reeks nieuwe meubels nodig. We zijn op internet beginnen rondkijken en zo zijn we bij Meubis terechtgekomen. Wat ons meteen opviel was het ruime aanbod en terwijl je op de site zit kun je via de chat allerlei vragen stellen, wat zeer interessant was.

De site zelf was heel uitgebreid, maar een zetel bijvoorbeeld zit je best zelf eens in, vandaar dat het interessant is dat er een toonzaal is. We zijn dan ook eens ter plaatse gaan kijken, en daar hebben we het assortiment ook nog eens nader bekeken.

We hebben alle meubels voor de living bij elkaar gezocht, dus zowel eettafel, zetels, salontafel en dergelijke, allemaal op elkaar gematcht.

De kwaliteit is opvallend goed voor die prijs, prijs/kwaliteit enorm goed. De meubels waren zeer goed ingepakt en zijn heel proper geïnstalleerd geweest.

We zouden Meubis zeker aanbevelen bij vrienden en familie, zonder problemen.​

“We zouden Meubis zeker aanbevelen bij vrienden en familie, zonder problemen.​”

Erwin

Melissa uit Evergem

Ik ben Melissa, ik woon in Evergem samen met mijn man en mijn zoontje. Wij woonden vorig jaar in Maldegem en voor onze nieuwe woonst zochten we nieuwe meubelen, zo zijn we in de winkel van Meubis in Maldegem terecht gekomen. We zijn heel goed geholpen geweest in de winkel.

Na ons bezoek hebben we de webshop bekeken en daarop hebben we gezien dat ze een groot aanbod aan meubelen hebben. We hebben al onze meubelen voor onze salon en woonkamer bij Meubis gekocht en alle meubelen zijn eigenlijk wel netjes geleverd.

De kwaliteit van de meubelen vind ik persoonlijk heel goed en ze zijn heel eenvoudig te monteren.

Meubis zou ik zeker aanraden aan vrienden en familie.

“De kwaliteit van de meubelen vind ik persoonlijk heel goed en ze zijn heel eenvoudig te monteren.”

Melissa

Lies uit Brugge

Ik ben Lies, ik ben 43 jaar. Ik ben gehuwd en woon samen met mijn echtgenoot in Brugge en heb twee kinderen.

Wij kwamen bij Meubis terecht via het internet. We waren al bij verschillende meubelwinkels gaan kijken. ’S avonds hebben we op internet wat rondgekeken en gezien dat ze ook bij Meubis die meubels verdeelden, en het was een stuk voordeliger.

Op zich vond ik de winkel wat klein op dat ogenblik. Maar ik heb begrepen dat hij ondertussen uitgebreid is. Toch hadden ze alles wat we zochten en we konden het ook zo daar bestellen.

De koopervaring was heel goed, ze waren super vriendelijk en heel behulpzaam.

De kwaliteit is ook zeer goed. Onze meubelen zijn met blinkende afwerking dus zijn er soms vingerafdrukken op te zien, maar die zijn makkelijk afwasbaar.

We zouden Meubis zeker aanraden aan vrienden en familie, door de goede service die we hebben gehad.

“We zouden Meubis zeker aanraden aan vrienden en familie, door de goede service die we hebben gehad.”

Lies

Martine uit Eeklo

Ik ben Martine en ik ben onlangs in Eeklo komen wonen op een gelijkvloers appartement.

We waren op zoek naar meubelen omdat ik alleen ging wonen, mijn vriendin stelde voor eens te gaan kijken bij Meubis in Maldegem.

Toen we in de winkel kwamen vond ik het aanbod heel ruim, zowel bij de salons, eettafels, slaapkamers, tv-kasten, salontafels. Er was heel veel keuze.

In principe heb ik alles gekocht, heel mijn appartementje vol. Een hele mooi eetkamer, met een grote tafel waar je met veel mensen aan kan eten. Dat vind ik belangrijk. Aangezien ik kok ben zullen er wel regelmatig mensen komen eten.

Het salon, de salontafel, de tv kast en zelfs het canvas dat aan de muur hangt heb ik daar gekocht.

De koopervaring vond ik zeer goed. Je kreeg de kans om eerst zelf te kijken wat je zou willen, en dan kwam de verkoper om de verdere mogelijkheden te tonen.

Ik vind de kwaliteit zeer goed, het voelt allemaal zelfs zwaar aan. Volgens wat ik gehoord heb is alles van Belgische makelij, dat vind ik wel positief. In plaats dat alles uit het buitenland komt, dan hebben onze mensen ook werk hé.

“Toen we in de winkel kwamen vond ik het aanbod heel ruim, zowel bij de salons, eettafels, slaapkamers, tv-kasten, salontafels. Er was heel veel keuze.”

Martine

Din uit Ieper

Ik ben Din Augustinus en ik baat een vakantieappartement voor 10 personen uit op de grote markt in Ieper. Ik ben bij Meubis terechtgekomen door een zoektocht op internet naar kwaliteitsvolle en betaalbare meubelen.

Ik zag direct op hun site dat ze voldoende aanbod hadden en dat ik kon vinden wat ik nodig had.

Ik heb een hoeksalon gekocht, eetkamer, stoelen, een slaapbank en alle bedden en matrassen voor mijn vakantieappartement.

Voor mij was de koopervaring zeer positief, ik werd goed bijgestaan door de mensen in de winkel.

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de meubelen, ze staan hier ondertussen reeds 5 jaar en ik heb nog geen klachten of schade.

Ik zou Meubis zeker aanraden aan vrienden of familie. Trouwens, onze 2 zonen hebben hun appartement ook ingericht met meubelen van Meubis.

“Voor mij was de koopervaring zeer positief, ik werd goed bijgestaan door de mensen in de winkel.”

Din

Eric uit Wingene

Ik ben Eric Verlinde, woonachtig te Wingene in Zwevezele, en sinds een zestal jaar ben ik op pensioen.

Wij hebben Meubis leren kennen via een collega van mijn echtgenote, die daarover reeds inlichtingen had ingewonnen.

Via de website vonden we het aanbod redelijk ruim, en eens in de winkel was het inderdaad wat we ervan verwacht hadden.

De koopervaring ging vrij vlot, aangezien mijn echtgenote haar keuze al gemaakt had via de website. Dus in de winkel zelf was alles dus snel beklonken.

We hebben een eetkamer gekocht, bestaande uit een eettafel, kast, barkast en dressoir.

Tot nu toe is de kwaliteit zeer goed en zijn we zeer tevreden hierover. Het is een uitstekende zaak.

“Tot nu toe is de kwaliteit zeer goed en zijn we zeer tevreden hierover. Het is een uitstekende zaak.”

Eric

An uit Nevele

Ik ben An, van de familie Volcke. Ik woon samen met mijn man en 2 kinderen in Nevele.

Wij zijn via Google bij Meubis terecht gekomen. Wij vonden het tof om op de website heel veel foto’s ter beschikking te hebben want wij waren wel naar een specifiek type zetel op zoek.

Nadat we online onze keuze gemaakt hadden zijn we natuurlijk nog naar de winkel zelf geweest, daar werden we heel goed ontvangen en kregen we voldoende uitleg over onze vragen.

We hebben een hoeksalon gekocht van Italiaanse makelij. De kwaliteit is goed, we kozen voor echt leder omdat we wilden gaan voor duurzaamheid.

We zouden het zeker aanraden aan vrienden en familie omdat het goede kwaliteit is en we zeer tevreden zijn.

“Wij vonden het tof om op de website heel veel foto’s ter beschikking te hebben want wij waren wel naar een specifiek type zetel op zoek.”

An

Shelly uit Vlamertinge

Ik ben Shelly en ik woon samen met mijn vriend Kevin en ons zoontje Memphis in Vlamertinge.

Ik heb Meubis al zeker aangeraden aan vrienden en familie.

Ik ben bij Meubis terechtgekomen via google, zo ben ik op hun site terecht gekomen. Je hebt er veel verschillende en diverse stijlen zoals landelijk, industrieel, modern,… Dus genoeg keuze.

Ik heb er onze eetkamer gekocht, en ons TV meubel in iets industriëlere stijl. Ik vond het een heel leuke ervaring, met een vlotte service.

Ik vind het ook zeker een pluspunt dat je je meubelen gratis kan stockeren bij Meubis. Onze meubelen konden daar gewoon blijven tot wij in onze woning terecht konden. En die werden ook gratis geleverd, dus ik vond de ervaring heel aangenaam.

De kwaliteit is ook zeker in orde, want met een zoontje van bijna 1 jaar oud wordt er wel al eens tegen de meubels aangereden, en tot nu toe staan die nog altijd recht.

“De kwaliteit is ook zeker in orde, want met een zoontje van bijna 1 jaar oud wordt er wel al eens tegen de meubels aangereden, en tot nu toe staan die nog altijd recht.”

Shelly

Vera uit St-Kruis

Ik ben Van Nieuwenhuyze Vera en woon in Sint-Kruis, samen met mijn zoon.

Ik ben bij Meubis terecht gekomen op aanraden van mijn beste vriendin. Ik vond het aanbod enorm. 

Ik heb bij Meubis een eetplaats gekocht: een vitrinekast, een tafel en een dressoir. 

Ik vind de kwaliteit super, zijn supervriendelijk, geven veel uitleg en leveren ook thuis binnen de afgesproken tijd. Ik heb Meubis aangeraden aan mijn zoon, en zou dat aan iedereen aanraden.

“Ik vind de kwaliteit super, zijn supervriendelijk, geven veel uitleg en leveren ook thuis binnen de afgesproken tijd.”

Vera

Bernadette uit Blankenberge

Mijn naam is Bernadette, ik woon in Blankenberge samen met mijn echtgenoot en mijn mama.

Wij zijn bij Meubis terechtgekomen via een tocht met de auto, zo zijn wij een zevental jaar terug Meubis een eerste keer gaan bezoeken toen ze nog in Sijsele zaten.

Je kan er terecht voor goedkope meubelen, maar ze hebben ook een aanbod met duurdere collecties, naargelang het budget van de klant.

Wij hebben een salon gekocht, waarin ik nu zit. Dan hebben we ook nog een eetplaats gekocht, een keukentafel met stoeltjes erbij, en ook nog een slaapkamer.

Wij zouden de zaak zeker aanprijzen aan vrienden, kennissen of mensen die Meubis nog niet kennen. Wij zijn heel tevreden klanten. Ook over de service, zowel van de bazen als van het personeel.

Een topzaak, zeg maar. 

“Wij zijn heel tevreden klanten. Ook over de service, zowel van de bazen als van het personeel. Een topzaak, zeg maar. ”

Bernadette
Wil je levering in een ander land dan Nederland, ga dan naar: