• Home
  • Meubis review: Shelly uit Vlamertinge

Meubis review: Shelly uit Vlamertinge

Ontdek wat onze klanten te zeggen hebben over hun Meubis-ervaring in hun eigen woorden en emoties. Je krijgt een unieke kijk in hun persoonlijke leefwereld en hun interieur waar Meubis deel van uitmaakt en waar deze mensen dagdagelijks in leven.

Shelly uit Vlamertinge

Ik ben Shelly en ik woon samen met mijn vriend Kevin en ons zoontje Memphis in Vlamertinge.

Ik ben bij Meubis terechtgekomen via google, zo ben ik op hun site terecht gekomen. Je hebt er veel verschillende en diverse stijlen zoals landelijk, industrieel, modern,… Dus genoeg keuze. Daar heb ik onze eetkamer gekocht, en ons TV meubel in iets industriëlere stijl. Ik vond het een heel leuke ervaring, met een vlotte service.

Ik vind het ook zeker een pluspunt dat je je meubelen gratis kan stockeren bij Meubis. Onze meubelen konden daar gewoon blijven tot wij in onze woning terecht konden. En die werden ook gratis geleverd, dus ik vond de ervaring heel aangenaam.

De kwaliteit is ook zeker in orde, want met een zoontje van bijna 1 jaar oud wordt er wel al eens tegen de meubels aangereden, en tot nu toe staan die nog altijd recht.

Ik heb Meubis al zeker aangeraden aan vrienden en familie.

“De kwaliteit is ook zeker in orde, want met een zoontje van bijna 1 jaar oud wordt er wel al eens tegen de meubels aangereden, en tot nu toe staan die nog altijd recht.”

Shelly