Bel ons voor al jouw vragen: +3250820559 Beschikbaar van 10u tot 18u via chat.

Tafelsets met stoelen

Er zijn 17 resultaten gevonden

Prijs

Lengte

Diepte

Hoogte

Garantie

Korting

Materiaal

Levertijd

Meer info over tafelsets met stoelen

Gezellige momenten, leven in harmonie

Altijd lachen, gezellige momenten beleven, leven in harmonie. Bij iedere tafel hoort een stoeltje die past. Een houten tafel met bijhorende stoelen terwijl je ‘s avonds geniet van een simpele maaltijd na een lange dag. Misschien een tafel van glas met lederen stoelen voor een businesslunch met je collega’s. Liever iets compacter met wat opbergruimte onder het tafelblad en opklapbare stoelen voor je appartement?

Kies de juiste set voor jouw interieur

De perfecte relatie is toch mooi maar niet zo simpel. Een tafel voor 8 personen lijkt niet ideaal voor je klein appartement, buiten als je er ook op wilt slapen. Eruitzien als een dwerg aan je bartafel met keukenstoelen. Het zijn situaties die voor ongemakken kunnen zorgen.

Hou daarom enkele zaken in je achterhoofd zoals je eigen lengte, de beschikbare ruimte, het aantal personen, de functie van de tafel, het tafel type, de positie van de poten en de sfeer die je wilt creëren. Een set kan je zelfs helpen om alles in te schatten zodat je de juiste tafel en stoelen kiest. Zorg ook voor enkele decoratieve accessoires zodat je een ruimte hebt naar jouw smaak. 

Wil je levering in een ander land dan Nederland, ga dan naar: