Bel ons voor al jouw vragen: +3250820559 Beschikbaar van 10u tot 18u via chat.

Bureautafels

Prijs

Lengte

Diepte

Hoogte

Garantie

Korting

Materiaal

Meer info over bureautafels

Het hart van je kantoor

Net zoals je documenten niet kunnen zonder bureaukast is geen kantoor compleet zonder een bureautafel. Het is de plaats waar de magie gebeurt, waar je je bedrijf opbouwt, waar je je klanten ontvangt voor contractonderhandelingen, waar je studeert voor je volgende examen of op in slaap dommelt van vermoeidheid.

Functionaliteit voor jouw noden en behoeften

Als je nu een architect bent die een verhoogde tekentafel nodig heeft om plannen voor een woning te schetsen, een naaister die precisiewerk moet doen om het borduurwerk op een trouwjurk af te maken of een student bent die met een kleine bureautafel je projecten tot in de puntjes kan uitwerken. Een tafel die functioneel aan je specifieke noden en behoeften kan voldoen is belangrijk zodat jij je werk goed kan doen.

Bekijk daarom hoe een bureautafel en bureaustoel samen passen in je werkomgeving en het kader van je taken. Kan je de hoogte van je stoel of scherm aanpassen zodat je een comfortabele zitpositie hebt terwijl je je topscore verbeterd? Heb je een groot of klein oppervlak nodig om te werken? Is het belangrijk om je bureau te verhogen zodat je je niet altijd hoeft te bukken om iets te doen.

Wil je levering in een ander land dan Nederland, ga dan naar: