Bel ons voor al jouw vragen: +3250820559 Beschikbaar van 10u tot 18u via chat.

Inkomhal

Meer info over inkomhal

De inkomhal en de gangen in je huis verbinden je verschillende kamers tot één geheel. Het zijn ook vaak de ruimtes die je gasten als eerste zien bij een bezoek. Een goede inkomhal moet niet alleen functioneel zijn, met voldoende opbergruimte om je jassen, tassen en schoenen op te bergen, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Door de juiste inrichting te gebruiken communiceer je onmiddellijk de stijl en sfeer van je huis.

Prijs

Lengte

Diepte

Hoogte

Garantie

Korting

Materiaal

Het ritueel als je binnenkomt

Je komt binnen, je trekt je schoenen uit en je hangt je jas op. Klinkt het familiair? Als we thuiskomen doen we meestal hetzelfde ritueel. De inkom van je woning is de eerste ruimte die je ziet bij aankomst in je huis of appartement. Onderschat het belang van overzichtelijke garderobe en kleine tafel op deze plaats dus niet. De inrichting van dit plaatsje kan je thuiskomen zo aangenaam maken en geeft je kuisgrage moeder ook direct de indruk dat je altijd je huis opruimt.

De levensader van je huis

De hal verbindt ook vrijwel alle ruimtes in je huis, waardoor het de levensader wordt van je huis en daarom ook een beslissende indruk kan achterlaten bij de mensen die er doorheen wandelen. Een leuk design en wat kleur met enkele kleine meubelen zorgen ervoor dat je hal een mooie introductie en sfeer geeft naar elke kamer.

Of je je nu een piraat waant en alles verbergt in een opberger of liever de klassieke toer opgaat met een schoenenkast en wandkapstokken. De functionele aspecten van je hal kan je op een naadloze manier integreren zodat deze je hal en uiteindelijk je huis complimenteren.

Wil je levering in een ander land dan Nederland, ga dan naar: