• Home
  • Acties van de maand

Acties van de maand

Elke maand zetten we bij Meubis wat producten in de kijker. Deze acties en promoties gelden telkens gedurende één maand. Ook tijdens deze maand geven we dus weer heel wat kortingen op bepaalde producten. Bekijk hier een voorproefje van onze boxspring deals, eetkamer koopjes en nog zoveel meer. Deze maand schenken we wat extra aandacht aan onze Belgische merken! Koop je een Belgisch merk? Dan krijg je dus nog steeds korting!

Elke maand zetten we bij Meubis wat producten in de kijker. Deze acties en promoties gelden telkens gedurende één maand. Ook tijdens de maand maart geven we heel wat kortingen op bepaalde producten. Bekijk hier een voorproefje van onze boxspring deals, eetkamer koopjes en nog zoveel meer.

Promoties op Boxsprings

Boxsprings zijn een heel populair product in onze collectie. We hebben dan ook boxspring in alle stijlen, maten en kleuren. Ben je op zoek naar een moderne boxspring, misschien zelfs een elektrische boxspring? Of hou je het liever bij een vaste boxspring, in een landelijke of misschien zelfs Scandinavische stijl?

Hieronder vind je alvast enkele van onze boxspring promoties.

Promoties op Bedden

Er zijn zeker nog heel wat mensen die een gewoon tweepersoonsbed verkiezen boven een boxspring. Naast de standaard bedkaders, zie je nu daardoor nu ook steeds vaker bedkaders die de looks hebben van een boxspring, maar de kenmerken van een tweepersoonsbed. Wat vinden jullie van deze modellen?

We hebben natuurlijk nog heel wat andere tweepersoonsbedden, net als eenpersoonsbedden.

Acties van de maand - Tweepersoonsbedden

Op zoek naar een nieuw bed? Ontdek hier enkele van onze aanbiedingen!

Promoties op Hoekbanken

Hoekbanken zijn niet alleen heel gezellig, ze zijn vaak ook gewoon de meest praktische oplossing om je ruimte zo goed mogelijk te benutten. Een hoekbank kan in heel wat materialen en kleuren afgewerkt worden, en ook de hoek kun je altijd kiezen. Wist je trouwens dat er heel wat van onze hoekbanken ook een bedfunctie en opbergmogelijkheden bevatten?

We hebben heel wat hoekbanken in korting, hieronder vind je een kleine selectie.

Promoties op Complete Eetkamers

De eetkamer is vandaag de dag het visitekaartje van je woning. Een hippe eettafel, een handige dressoir en een mooie barkast of vitrinekast. Dat is hetgeen bij ons standaard tot een eetkamerset behoort. Natuurlijk kun je ook zelf de stoelen kiezen in de stijl die jij voor ogen hebt.

Heb je deze populaire eetkamers al eens bekeken?

Promoties op Slaapkamers

De slaapkamer hoort de plek te zijn waar jij tot rust komt. Ze zijn dan ook heel vaak afgewerkt in rustige kleuren, maar bij Meubis vind je ze in alle stijlen. Een ruime kledingkast, een bed en twee nachtkastjes. Dat is hetgeen in onze complete slaapkamers inbegrepen is. Samen met ons kies je wat voor jou de beste matras is, en ook lattenbodems kun je bij ons vinden.

Deze slaapkamers doen het momenteel heel goed in onze collectie.

Promoties op Babykamers

Je bent zwanger? Proficiat! Er valt heel wat te kiezen, maar de babykamer kiezen is ongetwijfeld één van de leukste! Bij Meubis werken we samen met wat bekende merken zoals Quax en Vipack. Op die manier zijn wij zeker dat we kwaliteit aanbieden, voor de beste prijs. Onze babykamers bevatten altijd een babybed, een kleerkast en een ladekast met luiertafel. Alles wat je nodig hebt in één mooie kamer.

Wat vind je van deze babykamers?

Op zoek naar inspiratie?

Bekijk gerust even onze blogpagina. Je leest er o.a. of slapen met een open raam effectief beter is voor je nachtrust, waarom het belangrijk is om je matras te reinigen, of waar je moet op letten bij de aankoop van een nieuwe matras.